DrankenArsenaaL Lier 
Whisky's

Wij zijn gespecialiseerd in whisky's. Hieronder vindt U onze whisky's alfabetisch gerangschikt.  Deze hebben wij in ons assortiment. Staat de door U gewenste whisky er toch niet bij?  Wij kunnen nog veel meer whisky's verkrijgen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

H

Hazelburn 12y

Hazelburn 12y heeft een scherpe neus met aromatische tonen van gedroogde vruchten, veel sherry, tonen van citrus, toffee en vlagen van heerlijke noten. De smaak van de drank sluit perfect aan op de neus, hij is iet wat pittig in de mond en heeft een nootachtige en cacao rijke tonen. Deze heerlijke aroma's worden aangevuld door vlagen van eiken, koffie en als klapper op de vuurpijl zachte turf. Een smaakvolle en lange afdronk van koffie, kruiden, citrus en chocolade zorgen ervoor dat u nog enkele momenten heerlijk kunt nagenieten van deze klassieker!

Highland park 10y

Highland Park 12 years werd voor het eerst in 1979 geïntroduceerd en is de whisky waarmee het allemaal begon. Rijke, evenwichtige tonen met de subtiliteit van bloemen; zeer kenmerkend voor een Single Malt van Highland Park. In de afdronk zoete, slepende heide tonen en lichte rook.

Highland Park 12y

Highlandpark 12 y heeft een honingachtige en fruitige neus, met een vleug turf. De smaak is een mengeling van sinaasappel, rode bes, vanille en honing, gevolgd door rook en eikenhout.

Highland Park 18y

Highland Park 18y heeft een rijke en volle smaak met aroma's van honing en turf. Op de neus heeft hij rijke geuren van rijpe eikenhout en aromatische rook. De afdronk is zacht, rond en lang.

Highland park dragon legend

Highland Park Dragon Legend is de nieuwste whisky van de Highland Park distillery. Hij wordt benoemd als de rijkere, gerooktere kant van Highland, maar nog wel de karakteristieke smaak van de echte Highland Park whiskies. De Dragon Legend heeft een diepgoude, heldere kleur, zonder toevoegingen, waardoor het een echte natuurlijk kleur heeft. Highland Park Dragon Legend is gemaakt met een combinatie van citroenschil, honing en warme kruiden. Je ruikt vers gehakt hout en aromatische turf als je de fles opent.