DrankenArsenaaL Lier 
Whisky's

Wij zijn gespecialiseerd in whisky's. Hieronder vindt U onze whisky's alfabetisch gerangschikt.  Deze hebben wij in ons assortiment. Staat de door U gewenste whisky er toch niet bij?  Wij kunnen nog veel meer whisky's verkrijgen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

E

Edradour 10y

Edradour 10Y is een heerlijke whisky van een kleine distilleerderij in Pertshire, heerlijke tonen van honing en rijp fruit gecombineerd met een romige textuur afsluitende in een elegante, lange afdronk. Op de neus zijn er intense aroma's aanwezig van munt, gesuikerde amandelen, drop met hints van sherry, honing, rook een vleugje turf. In de mond bevat deze whisky een romig textuur met een smakenpalet van drop, rijp fruit, zoete honing, walnoten en hints van sherry en mout, met een vleugje zout en iets floraals. De afdronk is lang met de terugkerende dropsmaak.

 

Evan Williams

Met een extra lange rijping heeft deze whisky een volle en rijke smaak ontwikkeld; vergezeld door zoete en zachte aroma’s die weinigen zullen kunnen weerstaan. Een prima whiskey voor een nette prijs. Door zijn goudgele kleur en prachtige aroma's van karamel, kaneel en eiken is hij zeer toegankelijk en berijkbaar voor vele genieters. De smaken die erg aanwezig zijn worden ook vol genoemd zoals Mais, Cola, Vanille en Kers. Hiernaast is er nog plaats voor hints van kaneel en eiken. Dit brede smakenpallet is weinig gezien bij de bourbons en daarom des te meer uniek te noemen. Deze Bourbon heeft een prachtige fijne en zeer lange afdronk die uiteraard naar meer zal doen smaken.